RollingHome uit Sneek

14e editie Sing Challenge Festival op De Schatberg

Sevenum Zien & Doen 14 maart 2024

Zevenentwintig koren met zo’n duizend zangers staan in het weekend van 16 en 17 maart op de Schatberg in Sevenum weer garant voor een enorme variatie in zang.

Je kunt getuige zijn van het plezier in het zingen door koren uit Alkmaar, Gilze, Katwijk aan Zee, Rotterdam en natuurlijk ook koren uit de regio.

Shantygroep de Maashave

Middels dit festival laat Shantygroep de Maashave al sinds 2009 elk jaar zo veel mogelijk mensen kennis maken met een enorme diversiteit aan koren en genres. Ook deze editie zijn er doorlopend op twee podia optredens door koren van zeer divers pluimage, wat ook meteen de aantrekkingskracht van het evenement is: van klassiek tot pop en van shanty tot smartlap.

Koren met namen zoals Popkoor Voyss, Spot-On, de Sjanellekes, Huûr Ôs, HaveNLoos, Meuleveld Kinderkoor, Forever Young en Mierlo Vocaal staan er op het podium. Het festival vindt dit jaar plaats op zaterdag 16 en zondag 17 maart op de Schatberg, Midden Peelweg 5 in Sevenum. Beide dagen om 11:00 uur en de toegang en parkeren zijn gratis.

Het programma loopt op zaterdag door tot 20:15 uur (gevolgd door feestavond met Feestband Markant); op zondag wordt het festival van 17:30 uur tot 18:00 uur traditioneel afgesloten met een optreden van Shantygroep de Maashave.

Voor meer informatie en het programma kijk op www.singchallenge.nl of volg ons op Facebook via www.facebook.com/singchallenge