35 jaar Heemkundevereniging Sevenum

Sevenum Cultuur 6 oktober 2023

In 2023 is het 35 jaar geleden dat Heemkundevereniging Sevenum is opgericht. Dit willen ze niet onopgemerkt voorbij laten gaan.

Op zondagmiddag 8 oktober wordt er voor jong en oud een ‘wandeling met een historsch tintje’ in- en om het centrum van Sevenum georganiseerd. Er is een mogelijkheid om een kortere route (± 2,0 km) of een langere route (±6,6 km) te lopen. 

Er wordt gestart tussen 13.00 uur en 14.00 uur vanuit cultureel centrum De Wingerd, ingang Maasbreeseweg 2a (foyer) in Sevenum. Beide wandelingen eindigen ook bij De Wingerd.  

Films

In De Wingerd worden doorlopend een tweetal historische films vertoond (duur voor beide films is ± 45 minuten). Deze films kunnen onder het genot van een drankje voorafgaand of na afloop van de wandeling worden bekeken. Er zullen ook diverse historische foto’s te bezichtigen zijn. De tijdsduur van de wandelingen is afhankelijk van de tijd die je neemt voor het bekijken van de talrijke foto’s die je onderweg tgenkomt.

De bijdrage is voor beide wandelingen gelijk en bedraagt € 3,- per persoon (inclusief een consumptie bij De Wingerd). Aanmelding is mogelijk via deze link: www.ticketkantoor.nl/shop/HVS35