AVV America weer terug in standaardklasse

America Sport 4 mei 2024

Na een periode van drie seizoenen zonder prestatief voetbal, kondigt AVV America met trots aan dat het eerste herenteam terugkeert naar de standaardklasse voor het komende seizoen. Met een combinatie van ervaren krachten en jong talent, gaat de club vol goede moed het nieuwe seizoen in.  

Toen AVV America in 2021 besloot om met het eerste team in de reserveklasse te gaan spelen sprak de club al meteen de ambitie uit om zo snel mogelijk terug te keren naar prestatief voetbal. Met de mix van ervaren krachten en jongere spelers die zich aandienen ziet de club dit als een ideaal moment om weer de overstap te maken.  

Accommodatie vernieuwd

Naast het vernieuwde team is ook de accommodatie van de club volledig gerenoveerd en gemoderniseerd, waardoor AVV America klaar is om toekomstbestendig te zijn. De verbouwde faciliteiten bieden niet alleen een aangename omgeving voor spelers en supporters, maar ook ruimte voor verdere ontwikkeling en groei van de club.

Hoewel AVV America vol vertrouwen vooruit kijkt naar het nieuwe seizoen, blijft de club openstaan voor nieuwe leden. Zowel dames als heren worden uitgenodigd om zich aan te sluiten bij de club en deel uit te maken van dit opwindende nieuwe hoofdstuk in de geschiedenis van AVV America.