B&B avontuur van twee Horstenaren te zien bij tv-programma Ik Vertrek

Horst Algemeen 15 februari 2024

Rob Cuenen (38) en Thom Swinkels (31) uit Horst zijn naar Frankrijk vertrokken om daar een moderne B&B te beginnen. In het tv-programma 'Ik Vertrek' is te zien dat ze voor de uitdaging staan om binnen drie maanden een B&B met drie chambre d'hotes en een gîte te openen. 

Tegenslagen

In Charassat hebben ze voor 60.000 euro een boerderij, inclusief 7.200 m2 grond, gekocht. Beide heren zijn vol enthousiasme aan het project begonnen, maar stuiten al snel op onverwachte uitdagingen. Het huis is in slechtere staat dan gedacht en de renovatiewerken zijn omvangrijker dan voorzien. Bovendien kampt Thom met een hernia, wat zijn bijdrage aan de fysieke werkzaamheden beperkt. Ondanks deze tegenslagen, gedreven door hun droom, zetten ze toch door. 

Steun

Rob neemt het leeuwendeel van de renovaties op zich, terwijl Thom, ondanks zijn fysieke beperkingen, doet wat hij kan. Ze ontvangen onmisbare steun van vrienden en familie, die meehelpen waar ze kunnen. Naarmate de zomer nadert, neemt de druk toe. Rob en Thom werken tegen de klok om de B&B klaar te krijgen voor hun eerste gasten. Bekijk de uitzending HIER terug.