Basisschool De Driehoek heeft een nieuw logo

Griendtsveen Algemeen 15 maart 2024

Basisschool De Driehoek in Griendtsveen heeft een nieuw logo. Vrijdag werd het logo onthuld en gevierd met lekkere taartjes en voor ieder kind een mooie tas. De Driehoek staat voor de relatie tussen leerkrachten, kinderen en ouders, en ook Griendtsveen zelf heeft een driehoekige vorm. Met een afbeelding van een boom is dit prachtige logo helemaal passend bij de school. 

Gelukt

De Driehoek is mede dankzij de inzet van de dorpsbewoners behouden gebleven. In november 2022 kondigde het bestuur van Dynamiek Scholengroep aan dat de basisschool gesloten zou worden. Voor een groep ouders was dat de aanleiding om samen te onderzoeken of de school kon worden overgenomen, en onder zelfstandig bestuur blijven bestaan. En dat is gelukt! 

Open dag

Reden voor de basisschool om een open dag te houden. Komende zondag kunnen ouders van huidige leerlingen en geïnteresseerden een kijkje nemen om te zien waar de school voor staat. Tijdens de open dag van 11.00 tot 13.00 uur staan er verschillende activiteiten gepland, waaronder een optreden van de schoolband, en de Peelsafari.