Breurs Lucky Number 7 Weekend

Sevenum Cultuur 15 september 2023

Het zevende jubileum van een café is normaal niet écht heel erg bijzonder. Echter wel bij Café Breurs in Sevenum. Waar al sinds het eerste jaar steevast in het derde weekend van september het “Breurs Weekend” wordt georganiseerd. Dit jaar met als thema “Lucky Number 7”. 

Vanwege het zevenjarig bestaan van het café is het thema volledig in casino stijl “Lucky Number 7”.

Jubileumweekend

Als sinds de overname in 2016 is er ieder jaar in het derde weekend van september het Breurs Weekend georganiseerd. Eerst in het café en de bijbehorende zaal, in 2020 buiten op straat, -zittend- vanwege de Coronamaatregelen. In 2021 voor het eerst in de tuin, in een grote tent.

Artiesten

Tijdens het Breurs Weekend bestijgen naast de gevestigde namen lokale, opkomende artiesten/dj’s het podium. Een paar headliners van dit jaar zijn Disco Snolly, AYO B, Sandersville en de lokale DJ Joey. Ook voor het eerst dit jaar een tweede area met karaoke op de zaterdag.  

Bezoeken

Het “Breurs Lucky Number 7 Weekend” is dit jaar van vrijdag 15 tot en met zondag 17 september. Het volledige programma is te bekijken op www.breurs.com/agenda Kaarten zijn beschikbaar via dezelfde website. Let op, beperkt beschikbaar. Maar op zondag 17 september is de tent entreevrij geopend vanaf de middag.