BVNL trapt Provinciale Statenverkiezingen af in Meterik

Meterik Politiek 1 juli 2022

Op 15 maart 2023 kun je je stem uitbrengen bij de Provinciale Statenverkiezingen. De partij Belang van Nederland (BVNL) doet in alle 12 provincies mee. 

Op vrijdag 1 juli trapt de partij af in Meterik, met de Limburgse raadsleden Imke Emons, Rob Driessen, Michael Muyres, Statenlid Eric de Bie, Tweede Kamerlid en partijleider Wybren van Haga, Richard de Mos en andere BVNL'ers.  

Provinciale Staten

"De Provinciale Staten verkiezingen zijn belangrijk, want hoe meer mensen wij in de Provinciale Staten hebben, hoe meer invloed wij kunnen uitoefenen op de samenstelling van de Eerste Kamer", aldus Rob Driessen van de Horster BVNL-fractie. 

Deze eerste campagnebijeenkomst in Horst aan de Maas staat in het teken van de provinciale aanpak in Limburg en de toekomst van de provincie. Mensen kunnen tijdens de bijeenkomst in gesprek gaan met de Limburgse raadsleden en Tweede Kamerleden. De partij zoekt nog mensen voor op de kandidatenlijst.

De aftrap van de Provinciale Statenverkiezingen is vandaag, 1 juli, vanaf 19.00 uur aan de Americaanseweg 107 in Meterik. De toegang is gratis. Aanmelden voor deze bijeenkomst kan via horstaandemaas@bvnl.nl.