_nuhadm_boszicht lottum

Camping Boszicht uit Lottum wint voor het vijfde achtereenvolgende jaar een Gouden Zoover Award

Lottum Zakelijk 23 januari 2024

Camping Boszicht uit Lottum heeft voor het vijfde achtereenvolgende jaar een Gouden Zoover Award gewonnen.

De Zoover Awards zijn jaarlijks terugkerende publieksprijzen en geven erkenning aan de best gewaardeerde accommodaties in Nederland en Europa. Door gasten simpelweg een review te laten schrijven over de ervaring tijdens het verblijf kan de accomodatiehouder kans maken op een Award. Alle reviews over het volledige jaar 2023 worden meegenomen. In januari 2024 worden de Awards uitgereikt.

'Win-win’

Voor accommodatie eigenaren is niets zo belangrijk als blije en tevreden gasten en het is fijn als ze hun ervaring delen door middel van een review. Het schrijven hiervan is waardevol, voor zowel de consument als de accommodatie eigenaar. Reviews helpen andere toekomstige gasten bij de zoektocht naar hun perfecte vakantie. Een prettige bijkomstigheid, is dat een hoge score ook nog eens een Zoover Award kan opleveren.

Camping Boszicht

Camping Boszicht is een minicamping, gelegen in het buitengebied van het rozendorp Lottum. Sinds 2019 heeft de camping elk jaar een score van 9.9 weten te behalen. "We zijn ontzettend blij met deze hoge waardering van onze gasten en willen dan ook alle reviewschrijvers bedanken. We werken elke dag hard om de beste service en kwaliteit te bieden en dan is het natuurlijk fantastisch als dit gewaardeerd wordt met een Gouden Zoover Award", aldus eigenaren Trudy Hanraets en Dave Bos.