Carnavalsconcert Harmonie Unie Sevenum

Sevenum Zien & Doen 24 januari 2024

Dit jaar komt Koninklijke Harmonie Unie Sevenum met een carnavalsconcert. Tijdens dit concert zullen het harmonieorkest en de slagwerkgroep een mix van oude en nieuwe carnavalsliedjes ten gehore brengen. Ook zullen er diverse artiesten op het podium staan. 

Frank van Dijk, Janneke Saris en Hans Benders zullen carnavalsliedjes tengehore brengen, maar ook Jesse Gielen die voor de Zaerumse liedjesaovend zelf een liedje heeft geschreven zal te zien en te horen zijn. Daarnaast zal Dansgarde Sevenum te zien zijn met hun twee gardegroepen Shine en Unite die onlangs beide nog in de prijzen vielen bij het gardefestival in Velden. Luc Janssen uit Ysselsteyn zal ervoor zorgen dat de lachspieren worden getraind met een buut.

Vrienden van de harmonie

Dit alles kan niet zonder Stichting Vrienden van de Harmonie die deze middag een instrument zullen aanbieden aan een van de jeugdige leden van het opleidingsorkest die voor deze gelegenheid ook een echt Zaerumse carnavalshit mee zullen spelen. Het concert is gedeeltelijk een sta-concert dus de voetjes kunnen lekker van de vloer en er kan flink gesjoenkeld worden.

Dit alles vindt plaats op zondag 28 januari in De Wingerd Sevenum. Zaal open: 13:30 uur. Aanvang concert: 14:00 uur. Voorverkoop kaarten alleen contant bij D!T en bij Tutti Colore. Kaarten ook verkrijgbaar aan de dagkassa.