Clevers staat met drie vestigingen in top 5 beste Limburgse ijssalons

Grubbenvorst Algemeen 10 augustus 2023

IJssalon Clevers staat met maar liefst drie vestigingen in de top 5 beste ijssalons in Limburg. Dat blijkt  uit onderzoek van prijsvergelijkwebsite beslist.nl

Bij het beoordelen van de beste ijssalons in Nederland werd niet alleen gekeken naar de gemiddelde sterrenbeoordeling op Google Maps, maar ook naar het aantal mensen dat beoordeelde, stelt beslist.nl. 

Reviews

Zo vinden we  op plek twee, met 4,7 sterren en 2.851 reviews de ijssalon in Arcen, op plek drie, ook 4,7 sterren maar dan met 1.922 reviews staat de ijssalon in Kessel. IJssalon Clevers Plasmolen in Mook en Middelaar staat met 4,6 sterren en 1.981 reviews op plek vier.

Beoordelingen

De beste ijssalons in Nederland zijn bepaald met beoordelingen van Google Maps in week 23. “Op het moment van publicatie kunnen de huidige beoordelingen daarom afwijken van de beoordelingen in het onderzoek. 

In onze provincie zijn relatief gezien de meeste ijssalons te vinden van heel Nederland: 7,9 per 100.000 inwoners. Landelijk ligt dit aantal op 5,2 ijssalons per 100.000 inwoners.