Crowdfundingsactie documentaire ‘Gedraag Ow’ levert meer dan 18000 euro op

Horst Sevenum America Broekhuizen Broekhuizenvorst Evertsoord Griendtsveen Grubbenvorst Hegelsom Kronenberg Lottum Meerlo Melderslo Meterik Swolgen Tienray Algemeen 27 juli 2023

De crowdfundingsactie voor documentaire 'Gedraag Ow’ heeft in totaal 18.837 euro opgeleverd. In totaal 435 donateurs brachten het bedrag van de crowdfunding bij elkaar. 

Op woensdag 28 juni is de crowdfunding-actie gestart en het doel was om 15.000 euro bij elkaar te krijgen. Het streefbedrag was al binnen enkele weken gehaald. 

Boodschap  

De documentaire, die wordt gemaakt door Ruud Lenssen, Roy Gubbels van Rogue Media, en CULT. Content Creators, gaat over rouwverwerking en biedt een boodschap van hoop, genezing en een wijze raad; gedraag ow! Een roekeloze daad kan namelijk zomaar fataal zijn en een hele gemeenschap ontwrichten. Onder andere de familie van Guus, de vriendengroep en twee boezemvrienden komen aan het woord. 

Bedanken

“Wij willen iedereen die #GedraagOw heeft gesteund ontzettend bedanken en we kijken er na uit om de datums van de voorstellingen bekend te maken,” aldus de actiegroep #GedraagOw. De première van de film wordt verwacht in januari 2024, vlak voor carnaval.