D’n Alde Knoeper 2024 voor Anneke Vossen-Speijcken

Horst Carnaval 29 december 2023

Anneke Vossen-Speijcken ontvangt D'n Alde Knoeper 2024 van D'n Dreumel Horst. Deze onderscheiding wordt jaarlijks door de Ald Preense van de carnavalsvereniging uitgereikt aan diegene die zich verdienstelijk heeft gemaakt voor de carnaval in het algemeen en voor de carnavalsvereniging in het bijzonder. 

Actief

Anneke is al tientallen jaren in creatieve zin maatschappelijk zeer actief, zowel op de voorgrond, als figurant op de achtergrond of als bedenker, regisseur of een andere ondersteunende rol. Voor de jeugdcarnaval is ze zeer actief geweest onder andere met de organisatie van de jeugdboorebrulluf, als jurylid van de jeugdliedjesmiddag en van de jeugdoptocht en ze heeft voor diverse proclamaties de regie voor haar rekening genomen. 

Regie

Voor Den Dreumel heeft Anneke 12 keer de regie in handen gehad van de Boorebrulluf, was ze jaren jurylid van de liedjesavond, heeft ze een bijdrage geleverd aan diverse ald-preense acts en heeft ze diverse keren het carnavalsseizoen geopend op de 11e van de 11e. Verder presenteerde ze Proms aan de Maas en de beste 11 Dreumelliedjes. 

Uitreiking

De Uitreiking Alde Knoeper zal plaats vinden op woensdag 24 januari om 20.11 in 't Gasthoês. De entree is gratis. De avond wordt opgeluisterd door enkele toespraken én door diverse optredens van Horster artiesten. Iedereen is van harte uitgenodigd.