D'n Dreumel organiseert weer een Dames- en Herenzitting

Horst Carnaval 1 december 2023

Traditiegetrouw vindt er ook dit jaar op zondag 10 december weer een Dames- en Herenzitting plaats van carnavalsvereniging D'n Dreumel in Horst. 

De kaartverkoop is voor iedereen vrij en is dus niet voorbehouden aan mensen die daar al eerder waren. Voor iedereen evenveel kans op een kaartje dus!  

Carnavaleske zitting

Zowel de dames- als herenzitting is een carnavaleske zittingsochtend/middag met een zeer gevarieerd programma met muziek, buutreedners en anders vormen van vermaak. Wat echter heel bijzonder is en extra cachet aan deze zitting geeft, is dat iedereen in galakleding gehuld is. De dames schitteren in prachtige (vaak lange) jurken of broekpakken en de heren zijn onweerstaanbaar in hun nette pak inclusief stropdas of nondejuuke.  

Tijdens de ochtend zullen de dames en heren ook voorzien worden van diverse lekkernijen (bij de prijs inbegrepen). Na afloop van het programma zullen de heren zich bij de dames voegen en kunnen zij gezamenlijk nog een drankje doen en de middag gezellig afsluiten. 

Kaarten zijn nog tot en met zondag 3 december verkrijgbaar voor zowel de dames- als de herenzitting via de website: www.dreumel-horst.nl . Aanvang: 11.11 uur.