Dames 3 VC Trivia kampioen

America Hegelsom Meterik Sport 16 april 2023

Afgelopen weken regende het al kampioenen bij volleybalvereniging VC Trivia. Bij de senioren, recreanten en de jeugd zijn er al een aantal teams op de eerste plaats geëindigd dit seizoen. En afgelopen zaterdag 15 april mocht Dames 3 zich aan dat rijtje toevoegen.  

Kanshebbers

Op de allerlaatste competitiedag streden de twee kanshebbers, Set Up en VC Trivia, voor het kampioenschap in de tweede klasse. Er was veel publiek meegereisd naar de sporthal 't Brugeind in Meerlo. De dames van Trivia wisten dat met nog één set winst de eerste plek werd veilig gesteld. Dus waren ze erop gebrand om ook meteen de eerste set te winnen. Trivia ging vliegend van start en won die eerste set met overtuiging met 16-25. Het kampioenschap was binnen! 

Kampioenswedstrijd

Daarna was de concentratie in de tweede set even weg bij de dames, waardoor Set Up de set met 25-23 won. In de derde en vierde set werden er vanuit beide kanten mooie punten gescoord en kreeg het publiek waar ze voor kwamen: een echte kampioenswedstrijd. Deze eindigde in 24-26 en 25-22. Dus er kwam een vijfde set aan te pas. Deze werd weer overtuigend door de dames van Trivia gewonnen met 3-15, waardoor de winst gevierd kon worden. 

Huldiging

‘’Supporters bedankt voor de aanmoediging en Set Up bedankt voor de roosjes en de mooie afsluiting van dit seizoen’’, aldus de dames. Op zondag 14 mei is de huldiging van alle kampioenen in Meterik. 


 

VC Trivia dames 3.jpg