De Good Gedaon prijs voor vriendengroep VOLDAAN!

Grubbenvorst Cultuur 28 mei 2023

Vriendengroep VOLDAAN! heeft afgelopen zaterdag, voor aanvang van het Pleinfeest in Grubbenvorst, de waarderingsprijs ‘Good Gedaon’ ontvangen. Deze prijs wordt elk jaar toegekend aan een jongere of groep jongeren die zich belangeloos inzet of onlangs heeft ingezet voor de maatschappij. 

Dat kan in Grubbenvorst zijn, maar dat hoeft niet. In 2022 werd de prijs uitgereikt aan Glenn Seelen.

Goed doel

De prijs bestaat uit een oorkonde en een beeldje. Daarnaast zal er namens de winnaar een bedrag van 250 euro worden gedoneerd aan een goed doel. Dit mag een erkende instelling/vereniging/stichting etc. zijn met een ideële doelstelling.

Voldaan. Festival

‘Voldaan. Festival’ is in 2019 ontstaan uit een vriendengroep die na 5 jaar evenementen in hun keet, als afsluiting van hun keetleven een nieuwe festival opzette. Ze waren voldaan, vandaar de naam VOLDAAN. Festival. De organisatie van jongeren, allen vrijwilligers, pakte na de coronajaren de draad weer op en in 2022 is weer een succesvol festival opgezet. Dit jaar op 29 juli wordt het nog groter van opzet. De organisatie is zo uit haar jasje gegroeid dat ze vanaf dit jaar verder gaan onder de paraplu van Gewoen Grubbevors.