De seizoenstart van Horst Heren1 begint niet als gehoopt

Horst Sport 11 september 2023

Op een bloedheten namiddag troffen de Horster hockeyheren Gemert H1.

Na een snelle openingstreffer van Max Smedts op aangeven van Sander Smets leek het een mooie middag te worden. Er werden kansen gecreëerd maar deze werden niet afgemaakt.

Tijdens het bespreken van de eerste helft, was het doel om snel één goal bij te maken om er voor te zorgen dat het niet meer mis kon gaan. Echter aan de tweede helft begonnen scoorde Gemert de 1-1.

Kans na kans werd gemist en tot overmaat van ramp scoorde Gemert de 1-2. Dit was voor Horst zeker niet de nekslag, de druk op de goal van Gemert bleef ongekend hoog. Helaas gaan de credits op deze mooie zondag naar de keeper van Gemert. De eindstand bleef 1-2. Een wedstrijd om op voort te bouwen want op het Horster spel was weinig aan te merken.