De Zandberg Meterik derde beste camperplaats van Nederland

Meterik Algemeen 24 april 2023

Camperplaats De Zandberg in Meterik is uitgeroepen tot derde beste camperplaats van Nederland. Dat heeft Campercontact, een internationaal platform met daarop onder andere overnachtingslocaties voor camperaars, maandag bekend gemaakt. 

De overnachtingslocatie bestaat pas sinds één jaar, en was als enige camping in Limburg genomineerd voor de titel ‘Camperplaats van het jaar 2023 in Nederland’.

Stemmen

Camperaars konden tot en met 16 april via www.campercontact.com/nl/awards2023 stemmen op de genomineerde camperplaatsen en campings. 20.000 camperliefhebbers uit heel Europa brachten hun stem uit op genomineerde camperlocaties in zes landen: Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Italië en Spanje. Deze genomineerden werden geselecteerd op basis van de hoogste gemiddelde beoordelingen door gebruikers van Campercontact in 2022. In de selectie is naast de hoogte ook gekeken naar het totaal aantal beoordelingen in 2022.

Prettig verblijf

Het team van De Zandberg is blij met deze plek. ‘’Wij willen iedereen bedanken die op ons gestemd heeft! Alleen al de nominatie, 1 jaar na opening, was voor ons een hele eer. We zijn uiteindelijk 3e beste camperplaats van Nederland geworden. Wij blijven doen waar we goed in zijn, en dat is zorgen voor een prettig verblijf voor al onze gasten’’.