Derby in hockey eindigt positief voor HCH

Horst Sport 25 maart 2024

Een van dé Limburgse derby’s in de hockeysport stond dit weekend op het programma. Eentje waarbij Hockeyclub Horst het nog nooit makkelijk heeft gehad.

Ook ditmaal kwam Venray op 1-0, dit terwijl de meerderheid van de kansen voor Horst waren.

Gelukkig scoorde Horst de 1-1 via een strafcorner waarna het effectieve Venray hierna de 2-1 maakte. Voor rust maakte Horst nog twee doelpunten waardoor het met een enigszins gerust hart de kleedkamer in kon.

Na rust kreeg de ploeg uit Horst controle over de wedstrijd. In het derde kwart kwam Venray niet in de Horster cirkel en scoorde Horst nog een doelpunt. In het vierde kwart werd de 2-5 gescoord waarna Venray nog een eretreffer maakten. Dit resulteerde tot een eindstand van 3-5.