stock-kermis2-pixabay

Dit weekend 'vernieuwde' kermis van Hegelsom

Hegelsom Zien & Doen 20 juni 2023

Dit weekend vindt de kermis in Hegelsom plaats. Volgens de organisatie de leukste familiekermis van de regio

De kermis in Hegelsom is niet zomaar een kermis. Het is een feest door en voor Hegelsommers, waar iedereen welkom is. “We willen graag de saamhorigheid en de traditie van de kermis in ere houden”, zegt Gideon Aarts, vrijwilliger en lid van het Kermiscomité dat vrijwillig de organisatie op zich heeft genomen. “Daarom hebben we een gevarieerd programma samengesteld voor alle leeftijden en smaken.”

Attracties en meer

Je vindt er geen grote snelle attracties, maar wel de klassiekers die nooit vervelen: de kop van jut, de draaimolen, eendjes hengelen, de popcornkraam en nog veel meer. Maar dat is nog niet alles. De kermis in Hegelsom heeft ook een aantal unieke activiteiten die je nergens anders vindt. Wat dacht je van App je rot, de Crazy bingo en de vossenjacht?    

“Het zijn allemaal leuke en originele spellen die je met je vrienden of familie kunt spelen”, vertelt Gideon. “Je kunt er ook leuke prijzen mee winnen, zoals cadeaubonnen, gadgets en snoepgoed.”  

Crazy Bingo

De Crazy Bingo op de zondag is voor jong en oud, een spel met veel entertainment, humor en vooral sensatie! Scoor snel jouw Crazy Bingo tickets op www.kermishegelsom.nl, want voor de Bingo zijn er maar een beperkt aantal beschikbaar.

En als je even wilt bijkomen van al het kermisgeweld, kun je terecht bij Café Debije, waar je kunt genieten van hapjes en drankjes. Ook nu de verbouwing van de zaal in volle gang is, zorgt Café Debije voor een warm onthaal. Ook OJC Phoenix heeft een mooi programma samengesteld voor de kermisgangers. Elke dag is er iets anders te beleven: live-muziek, dj’s, en nog veel meer.  

De kermis in Hegelsom vindt plaats zoals altijd op het plein voor zaal Café Debije. Het laatste weekend van juni staat het hele dorp op zijn kop.“We hopen dat veel mensen uit Hegelsom en omgeving naar onze kermis komen”, zegt Gideon Aarts. “Het wordt een onvergetelijk feest!”