DJ Timmie Tirol opnieuw in de race voor de Party Awards

Swolgen Algemeen 27 oktober 2023

DJ Timmie Tirol is ALWEER genomineerd voor de Party Awards. Een aantal jaren geleden won hij deze Award in de categorie 'Populairste Opkomende Party Dj', wat waarschijnlijk te maken had met zijn lengte, hij is met zijn 1.25 meter namelijk de Kleinste DJ van Europa. 

Dit jaar heeft de nominatie betrekking op de categorie Populairste Party DJ Act. Wat zou het mooi zijn als hij deze ook in de wacht zou kunnen slepen. 

Milan Knol  

De Swolgenaar voelt zich gevleid met dit nieuws. Het is erkenning en waardering. "Ze kennen me blijkbaar nog steeds", zegt hij blij, "want er gaat geen jaar voorbij dat ik niet genomineerd word". En dat deze nominatie totaal terecht is blijkt wel als je de moeite neemt langs zijn tijdlijn te scrollen. Wat ongelofelijk veel heeft hij al gedaan. Afgelopen week maakte hij een filmpje met de superpopulaire YouTuber Milan Knol en draaide live een Apres-Ski setje tijdens de Oktoberfeestuitzending van NPO-Sterren.nl en dat alles tussen de bedrijven door, want hij heeft deze maand maar liefst 17 optredens. 

Supergaaf vak

Hij weet niet goed antwoord op de vraag wat nou het meest bijzondere was wat hij in zijn carrière meemaakte. "Ik vind alles wat ik doe en meemaak leuk. Iedere keer kom ik ergens anders, overal mag ik de tent op de kop zetten. Laatst nog het GelreDome met 30.000 man, afgelopen zomer PussyLounge, Kamping Kitsch, heel veel 538 Coen en Sanderfesten. In filmpjes van Dylan Haegens en andere BN-ers. Ik heb gewoon een supervet en supergaaf vak, dus ik ga nog wel ff door." Ambities?? "JA, een dikke vette hit scoren :-) Tips voor de lezers: Heel graag op mij stemmen. Haha."

Stemmen kan via www.partyawards.nl.