Drie genomineerden voor Young Professional Award tijdens Ondernemersprijs

Horst Swolgen Zakelijk 26 september 2023

Ondernemersprijs Horst aan de Maas voegt een nieuwe categorie toe aan de ondernemersprijs, die op 16 november worden uitgereikt in 't Gasthoês in Horst. Ook voor jonge ondernemers in de gemeente is er nu een prijs in het leven geroepen: de Young Professional Award.

Daarvoor zijn drie jonge ondernemers genomineerd: Jikke van Gerven uit Swolgen, Joeri Arts uit Horst en Sten Hoeijmakers uit Lottum.

Ondernemersprijs

"In Horst aan de Maas zijn veel Young Professionals die hard aan de weg timmeren. Deze doelgroep is heel belangrijk voor onze regio. Als talent voor onze huidige ondernemers en misschien zelfs als onze toekomstige ondernemers", aldus de organisatie van de Ondernemersprijs. Samen met Businessclub Horst zijn zij op zoek gegaan naar inspirerende verhalen van jongeren onder de 30 die keihard bouwen aan hun carrière, een eigen bedrijf zijn gestart en hun passie volgen. Daaruit zijn drie genomineerden gekomen.

Op 16 november vindt de uitreiking plaats van zowel de Ondernemersprijs als de Young Professional Award. Voor de ondernemersprijs zijn genomineerd: Hoveniersbedrijf de Middelpas, CMS energiesystemen en Viduro.