DSV neemt nieuw hoofdkantoor in Sevenum in gebruik

Sevenum Zakelijk 8 mei 2023

Transportbedrijf DSV neemt volgende week haar nieuwe hoofdkantoor in Sevenum in gebruik. Hiermee kan het bedrijf voorzien in een state-of-the-art opslag, distributiecentrum en logistiek centrum inclusief kantoren aan de Malcolm McLeanstraat.

De nieuwe vestiging met onder meer 7.500 zonnepanelen kent een logistiek centrum van ruim 19 duizend vierkante meter voorzien van 128 laaddocks, alle voorzieningen voor ADR (gevaarlijke stoffen) en temperatuur gecontroleerde opslag voor de farmaceutische industrie.

Kantoorruimte

Daarnaast krijgt DSV de beschikking over ruim zeven duizend vierkante meter kantoorruimte verdeeld over drie etages waarbij er ruimte is voor ontspanning op kantoor in bijvoorbeeld de inpandige fitnessruimte. De nieuwe bewoners van deze kantoren zijn de medewerkers van de divisie Road, DSV Road Holding, het Shared Service Centre alsook de mondiale directie van de divisie Solutions inclusief haar stafafdelingen. "Hiermee creƫert DSV niet alleen een omgeving die past bij de werkzaamheden, maar ook een cultuur van connectie, inspiratie, vertrouwen en autonomie", aldus Patrick van Ulft, Managing Director van DSV Road.

Warehouse

Direct naast de state-of-the art faciliteiten van het transportbedrijf, wordt op dit moment gebouwd aan een dubbeldecks warehouse van ruim 34.000 vierkante meter aangevuld met ruim 8.000 vierkante meter mezzanine (tussenvloer) en 33 laaddocks. Dit warehouse zal naar verwachting in het vierde kwartaal van 2023 in gebruik worden genomen.