Elbert Joosten beoogd wethouder voor CDA; Han Geurts wethouder af

Horst Sevenum America Broekhuizen Broekhuizenvorst Evertsoord Griendtsveen Grubbenvorst Hegelsom Kronenberg Lottum Meerlo Melderslo Meterik Swolgen Tienray Politiek Verkiezingen 9 mei 2022

De CDA fractie Horst aan de Maas draagt Elbert Joosten voor als wethouder in een nieuw te vormen college in Horst aan de Maas. 

Joosten (61) is geen onbekende binnen de politiek in Horst aan de Maas. Hij heeft eerder voor het CDA Horst aan de Maas in de periode 2006-2014 als raadslid en fractievoorzitter zitting gehad in de gemeenteraad. Joosten is gehuwd en heeft drie kinderen. Hij woont in Meterik en is nu nog werkzaam in het bedrijfsleven.

Bevlogen

Met Elbert Joosten heeft het CDA Horst aan de Maas een ervaren en bevlogen kandidaat met hart voor Horst aan de Maas en haar inwoners.

Joosten: “Het lijkt me fantastisch om de samenleving te mogen dienen als wethouder  namens het CDA. De samenleving vraagt om samenwerken en daadkracht om de grote uitdagingen als woningbouw, een dienstverlenende organisatie en een solidaire samenleving aan te kunnen. Ik heb er veel zin in om daar mijn bijdrage aan te gaan leveren."

Han Geurts wethouder af

Huidig CDA-wethouder Han Geurts zal geen zitting nemen in een nieuw te vormen college. De partij dankt Geurts voor zijn inzet de afgelopen vier jaar voor het CDA en de Gemeente Horst aan de Maas.