Eerste idee-café vindt plaats in De Wingerd

Essentie organiseert eerste Idee-Café voor inwoners van Sevenum, Kronenberg en Evertsoord

Sevenum Evertsoord Kronenberg Politiek 25 maart 2024

Lokale politieke partij Essentie organiseert voor de eerste keer een 'Idee-Café; . De bijeenkomst staat gepland op woensdag 27 maart in De Wingerd in Sevenum, waar inwoners kunnen binnenlopen vanaf 19:30 uur.

Het 'Idee-Café' biedt op een laagdrempelige en vrijblijvende manier de mogelijkheid om open gesprekken te voeren en ideeën kunnen aandragen over onderwerpen als wonen & leefbaarheid, verkeer & veiligheid, zorg & gezondheid, natuur & duurzaamheid, sport & cultuur en werk & onderwijs.

Sevenum, Kronenberg en Evertsoord

Tijdens deze avond zal elke thema een speciale hoek hebben waarin deelnemers vrij zijn om met een kop koffie of thee in de hand ideeën te delen en met elkaar te discussiëren. (Burger)raadsleden zullen aanwezig zijn om het gesprek mee aan te gaan en input te verzamelen. Inwoners uit Sevenum, Kronenberg en Evertsoord zijn met name uitgenodigd voor het idee-café.

Alle ingebrachte ideeën zullen zorgvuldig worden overwogen en meegenomen in de verdere ontwikkeling van Essentie. Na de bijeenkomst zullen de deelnemers worden geïnformeerd over de uitkomsten en hoe hun input wordt gebruikt. Wanneer het idee-café een succes is, wordt het café vaker georganiseerd in ook de andere dorpen van Horst aan de Maas.