Event Amuse 2023 brengt ruim 19000 euro op voor strijd tegen kanker

Horst Cultuur 22 maart 2023

Culinaire fundraising event Amuse, dat afgelopen zondag plaatsvond in t Gasthoes, heeft ruim 19.000 euro opgebracht voor Stichting Kankerpraat & Prinses Máxima Centrum. Dat heeft de organisatie Rotary Club Horst aan de Maas bekend gemaakt.

Tijdens het evenement konden belangstellende op een gezellig horecaplein heerlijk genieten van diverse, heerlijke amuses, hapjes en drankjes van lokale standhouders. Tevens was er de belangrijke veiling met echt unieke items en ervaringen waar op geboden kon worden voor de twee belangrijke goede doelen.

Succes

De organisatie wil de gasten, standhouders, vrijwilligers, veilingkavel aanbieders en veiling bieders bedanken voor hun fantastische bijdrage aan het culinaire fundraising event. ''Jullie hebben ervoor gezorgd dat Amuse een groot succes werd! We zijn ontzettend dankbaar voor jullie aanwezigheid en alle hulp en financiële steun die we hebben ontvangen. Zonder jullie zou dit evenement niet mogelijk zijn geweest. We zijn dan ook enorm trots op wat we samen hebben bereikt’’.

Nieuwe editie

Rotary Club Horst aan de Maas kijkt ernaar uit om in de toekomst weer een nieuwe editie van Amuse te organiseren om zo weer geld op te halen voor goede doelen.