Feestelijke Ezelsbrugdag sluit schooljaar af op basisschool De Ezelsbrug

Sevenum Algemeen 7 juli 2024

Basisschool De Ezelsbrug in Sevenum heeft het schooljaar afgesloten met de jaarlijkse Ezelsbrugdag. Op deze speciale dag stonden diverse leuke activiteiten en workshops op het programma, waar de kinderen met volle teugen van genoten.

In school en op het schoolplein waren er verschillende creatieve en sportieve workshops. Daarnaast konden de jongste kinderen genieten van een poppenkast voorstelling en deden de oudere kinderen mee aan een quiz. De zomerse sfeer werd compleet gemaakt met een verfrissend ijsje voor alle kinderen.

Afscheid leerkrachten

Aan het einde van de ochtend werd op een bijzondere manier afscheid genomen van de leerkrachten die na de zomer aan een nieuwe uitdaging beginnen. In een hartverwarmend moment gaven de leerlingen deze leerkrachten een high five en bedankten hen voor hun inzet en toewijding.

De dag werd afgesloten met een gezamenlijke dans, die de kinderen in de ochtend hadden geleerd. Met stralende gezichten en energieke bewegingen luidden ze gezamenlijk de zomervakantie in. Deze afsluitende dans symboliseerde niet alleen het einde van een mooi schooljaar, maar ook het begin van een welverdiende vakantie.

ezelsbrug-1.jpg