#GedraagOw ontvangt cheque van Ronde Tafel 160 Venray-Horst

Horst Zakelijk 8 juni 2023

Woensdagavond vond het jaarlijkse seminar van Ronde Tafel 160 Venray-Horst plaats, een evenement dat bekend staat om zijn inspirerende sprekers en het ondersteunen van lokale goede doelen. Onder de bezielende leiding van presentator Frans Pollux en voorzitter Marijn Mulders werden de aanwezigen getrakteerd op een boeiende avond met een interview met de bekende horecaondernemer Won Yip en een optreden van Patrick Stoof. 

Daarnaast werden diverse goede doelen in de gemeentes van Venray en Horst aan de Maas gepresenteerd.

Hoofddoel

Een van de hoogtepunten van de avond was de presentatie van het hoofddoel voor 2023. Ronde Tafel 160 Venray-Horst reikte een cheque uit ter waarde van 6.000 euro aan Stichting #GedraagOw. Deze stichting is opgericht met als doel bewustwording te creƫren rondom de gevolgen van zinloos geweld, naar aanleiding van de tragische dood van Guus Janssen vorig jaar in Horst. De schenking zal worden gebruikt voor de productie van een professionele voorlichtingsfilm, waarmee de stichting hoopt de bewustwording verder te vergroten en een positieve verandering teweeg te brengen.

Geslaagde editie

De organisatie kijkt met trots terug op een geslaagde editie van het seminar bedankt alle bezoekers, sponsoren en begunstigers. Het is dankzij hun vrijgevigheid en aanwezigheid dat alle goede doelen ondersteund kunnen worden. Ronde Tafel 160 Venray-Horst is dankbaar voor de betrokkenheid en steun van de gemeenschap en blijft zich inzetten voor de lokale samenleving door middel van evenementen en activiteiten die een positieve impact hebben.

ronde-tafel-gedraagow1.jpg