Gemeente doet mee met actie “Geef een jas, verwarm een hart”

Horst Sevenum America Broekhuizen Broekhuizenvorst Evertsoord Griendtsveen Grubbenvorst Hegelsom Kronenberg Lottum Meerlo Melderslo Meterik Swolgen Tienray Economie 10 oktober 2023

Onder de noemer “Geef een jas, verwarm een Hart” zamelt de gemeente Horst aan de Maas deze oktobermaand zoveel mogelijk warme winterjassen in voor inwoners die ze goed kunnen gebruiken. De winterjassen kunnen ingeleverd worden bij een inzamelpunt. 

Tweede leven 

Alle Limburgse gemeenten bundelen hun krachten voor deze warme winteractie. Onze provincie telt een groot aantal mensen die in armoede leven. Ze zien de komende winter met angst en beven tegemoet. Vandaar worden er tot en met 30 oktober warme winterjassen ingezameld voor inwoners die ze het hardst nodig hebben. Het initiatief is bedoeld om hulp te bieden aan diegene voor wie warme winterkleding niet vanzelfsprekend is. Elke gedoneerde jas krijgt op deze manier een tweede leven. 

Verzamelpunt

Alle schone, nette en goede winterjassen zijn welkom. Er is vooral grote behoefte aan kinderjassen. Uiteraard zijn ook dames- en herenjassen welkom. Het verzamelpunt is bij mevrouw M. Vermeeren. Na telefonisch contact met haar (06-51701904), kunnen de winterjassen vervolgens afgegeven worden. Mevrouw Vermeeren is ook het lokaal inzamelpunt voor de kledingbank. Dus ook andere kleding is van harte welkom.