506 kilometer rondjes fietsen voor zieke Wendy

Gemeenteraadsleden fietsen voor Alpe d'HuZes

Horst Sevenum America Broekhuizen Broekhuizenvorst Evertsoord Griendtsveen Grubbenvorst Hegelsom Kronenberg Lottum Meerlo Melderslo Meterik Swolgen Tienray Algemeen 2 maart 2023

Ook dit jaar doen meerdere teams uit de gemeente Horst aan de Maas mee aan Alpe d'HuZes. Ook een team vanuit de gemeente zelf doet mee. 

Onder andere wethouder Roy Bouten, gemeentesecretaris Nardy Beckers en gemeenteraadsleden Silvie Schreurs, Anita Wagenaar en Rob Driessen zetten zich 1 juni in voor de strijd tegen kanker.  

Geld inzamelen

Om geld in te zamelen heeft team gemeente Horst aan de Maas een aantal acties gepland. Zo wordt 22 april een spinning marathon georganiseerd bij Anco en fietsen en lopen de teamleden omhoog in een shirt met daarop de namen van dierbaren van donateurs. Iedereen die 50 euro doneert aan een van de teamleden of aan het gehele team die mag een naam van een dierbare die op dit moment strijdt tegen kanker of de strijd heeft gestreden doorgeven. Die naam komt vervolgens op de rug van het koersshirt.  

Wil jij doneren? Check dan de site van Opgevenisgeenoptie.nl. Het teamlid waarbij je doneert neemt contact met je op om de naam door te kunnen geven. Wil je een ander bedrag doneren dan kan dat uiteraard ook. 

De actie loopt tot 24 maart.