Gestolen brommer en fietsen terug in Horst dankzij online oproep

Horst Algemeen 13 augustus 2023

De gestolen spullen van de familie Klaasen uit Horst zijn via een oproep op sociale media teruggevonden. De familie kwam afgelopen donderdag na een welverdiende vakantie thuis en moest toen aanzien dat er ingebroken was in hun garagebox. Dieven hadden niet allleen drie fietsen, maar ook een brommer uit 1958 gestolen. De tweewieler is een erfstuk en heeft voor het gezin veel emotionele waarde. 

Speeltuin 

De inbraak in de garagebox heeft vermoedelijk in de nacht van maandag 7 augustus op dinsdag 8 augustus plaatsgevonden. Dankzij een oproep via onder andere onze Facebookgroep Vermist, Verloren en Gevonden in Horst aan de Maas , werden twee fietsen donderdagavond teruggevonden in speeltuin “'t Ostenriekske”. Daniëlle Klaassen-Mooren is blij dat alles weer terug is, zo laat ze ons weten. 

Blij

''Dankzij het massaal delen van ons bericht, heeft het de juiste mensen bereikt. Die hebben ons in de richting gestuurd van de vermoedelijke daders. Na snel handelen heeft dit uiteindelijk zelfs geleid tot de locaties van de elektrische fiets én ons geliefde brommertje. Buiten een paar kleine beschadigingen hebben we onze spullen in goede orde terug kunnen halen. Daar zijn wij ontzettend blij mee! Super mooi dat jullie dit bericht in zo'n rap tempo hebben gedeeld gisteren. Zonder jullie was dit niet gelukt.’’
 

Gestolen spullen terug.jpg