Gezinnen met een ziek gezinslid beleven onvergetelijke dag op Toverland

Sevenum Algemeen 28 augustus 2023

Afgelopen zaterdag opende Attractiepark Toverland haar deuren voor ruim 130 gezinnen met een ziek gezinslid. Stichting Opkikker organiseerde er namelijk een zogenaamde 'Opkikkerdag Samen Sterk'. Voor  ruim 500 mensen was het een onvergetelijke dag.

Lotgenotencontact

Ruim 65 van deze ambassadeursgezinnen hebben elk één ander gezin met een ziek gezinslid mogen uitnodigen voor de Samen Sterk Dag in Toverland. Tijdens deze dag konden zij op elkaar steunen en samen genieten van een welverdiende dag vol plezier. Daarnaast was er tijdens deze dag ook veel ruimte voor lotgenotencontact. 

Buffet

Om 10:00 uur ’s ochtends werden de gezinnen in Sevenum ontvangen door Stichting Opkikker. Daarna startte hun dag vol plezier en ontspanning. Tijdens deze ‘Opkikkerdag Samen Sterk’ konden de gezinnen gebruik maken van alle faciliteiten die attractiepark Toverland biedt. Voor de lunch stond er in één van de restaurants een uitgebreid buffet voor de gezinnen klaar.

Dare devils

En voor de kinderen waarvan de ouders niet in een attractie durven liepen er vrijwillige dare devils rond die samen met het kind de attractie in stapten. Zo zorgde Stichting Opkikker dat jong en oud kon genieten van deze Samen Sterk Dag.