Groen licht voor uitbreiding glasvezelnetwerk Horst aan de Maas

Sevenum Grubbenvorst Tienray 18 juli 2023

Ondernemers en bewoners van geselecteerde adressen op bedrijventerreinen Berghem en Hagelkruis en de woningen aan Over de Beek in Tienray, Ulfterhoek in Sevenum, en Venloseweg in Grubbenvorst, kunnen binnenkort profiteren van de voordelen van snel glasvezelinternet. 

DELTA Netwerk heeft de afgelopen periode in samenwerking met BuitenGewoonBereikbaar via een uitgebreide campagne geïnventariseerd welke behoefte er is aan glasvezel. Het aantal aanmeldingen is voldoende om glasvezel aan te kunnen leggen. 

Informatie

De adressen ontvangen binnenkort meer informatie over de planning van de graafwerkzaamheden. Bij vragen kunnen zij terecht op de website deltanetwerk.nl/horstaandemaas of kunnen ze contact opnemen met DELTA Netwerk via 088 – 63 800 88.

Uitbreiding 

BuitenGewoonBereikbaar heeft op 1 september 2022 het al reeds aangelegde glasvezelnetwerk in het buitengebied van Horst aan de Maas overgedragen aan DELTA Netwerk. Het uitgangspunt was dat de gebieden waarvoor bij eerdere aanleg onvoldoende middelen waren, bij voldoende animo alsnog worden aangesloten. Nu meer dan de helft van de ondernemers en bewoners een abonnement heeft afgesloten is deze belofte nagekomen.