Wegwerkzaamheden

Groot onderhoud aan Stationsstraat, Meldersloseweg en Venloseweg; wegen langere tijd dicht

Horst Sevenum Hegelsom Algemeen 17 februari 2024

Vanaf 26 februari gaat de N556 in Horst en Sevenum in fases voor langere tijd dicht in beide richtingen. Het gaat hierbij om de Stationsstraat en Meldersloseweg in Horst en de Venloseweg in Sevenum.

De werkzaamheden duren tot 10 mei.

Asfalteringswerkzaamheden

De werkzaamheden worden uitgevoerd in vijf fasen. De woningen en bedrijven blijven te voet bereikbaar. De provincie Limburg streeft ernaar om de periode van overlast tot een minimum te beperken. In de planning is tijd gereserveerd voor eventuele uitloop. Zodra de situatie het toelaat, worden de afgeronde wegdelen heropend.

Fase 1

Tijdens fase 1 wordt een gedeelte van de Stationsstraat in Horst tussen rotonde Hegelsom en station Horst-Sevenum afgesloten voor doorgaand verkeer. Fase 1 is opgedeeld in verschillende subfasen. Tijdens deze subfasen zijn verschillende delen van de straat afgesloten. Dit gedeelte van de weg is afgesloten van 26 februari tot en met 22 maart.

Fase 2

Tijdens fase 2 wordt een gedeelte van de Stationsstraat in Horst tussen de rotonde Hegelsom tot rotonde met de Westsingel afgesloten voor doorgaand verkeer. Fase 2 is opgedeeld in twee subfasen. Tijdens deze subfasen zijn verschillende delen van de straat afgesloten. Het tankstation en de autogarage blijven bereikbaar. Deze fase duurt van 18 maart tot en met 5 april.

Fase 3

Tijdens fase 3 wordt een gedeelte van de Stationsstraat in Horst tussen rotonde met de Westsingel tot met rotonde met de Meldersloseweg afgesloten voor doorgaand verkeer. Deze afsluiting duurt van 8 april tot en met 19 april.

Fase 4

Tijdens fase 4 wordt een gedeelte van de Meldersloseweg in Horst afgesloten voor doorgaand verkeer. Fase 4 is opgedeeld in twee subfasen. Tijdens deze subfasen zijn verschillende delen van de straat afgesloten. De werkzaamheden zijn van maandag 15 april tot en met donderdag 2 mei.

Fase 5

Tijdens fase 5 wordt een gedeelte van de Venloseweg in Sevenum afgesloten voor doorgaand verkeer. Het gaat hier om het stuk van de Greenportlane tot aan de kruising Van Ulftstraat. De weg is dicht tussen maandag 29 april en vrijdag 10 mei.

9d3fqyyw.png