Grubbenvorster muziekspektakel Caldenbroich Music Night uitverkocht

Grubbenvorst Cultuur 22 november 2023

In Grubbenvorst vindt op zaterdagavond 25 november het muziekspektakel Caldenbroich Music Night 2023 plaats. Harmonie St. Joseph Grubbenvorst treedt dan in een uitverkocht MFC ’t Haeren op met veelzijdige zangers en zangeressen waaronder musicalster Suzan Seegers.

De blaasmuzikanten en slagwerkers van St. Joseph zetten deze week samen met een combo, zangers en zangeressen de laatste puntjes op de i van een gevarieerd programma: bestaand uit songs die origineel zijn uitgevoerd door bijvoorbeeld Queen, Ike & Tina Turner, Boudewijn de Groot, Toon Hermans, Kensington, Peter Gabriel en Lionel Richie. Diverse muziekstukken zijn speciaal voor Caldenbroich Music Night gearrangeerd.

Suzan Seegers

De nummers worden gezongen door Suzan Seegers, Angels Rule, Roy Verbeek en Glenn Seelen. Seegers schittert momenteel in de musical ‘Piaf’ die langs de theaters in heel Nederland toert. Zij zal in Grubbenvorst de beroemdste song van Edith Piaf uitvoeren, Non, je ne regrette rien

Angels Rule deed afgelopen jaar mee aan het NPO-programma ‘Zing!’, de vocal group bestaat uit Roel Verheggen, Caroline Ermers, Anneke Miggiels en Marlies Driessen. Daarnaast zullen Roy Verbeek én het jonge Grubbenvorster talent Glenn Seelen acte de présence geven tijdens Caldenbroich Music Night.

De harmonie staat onder leiding van dirigent Wout Claessens, het slagwerkensemble onder leiding van dirigent Guido Pouwels. Daarnaast is er een hoofdrol voor saxofoon-soliste Pam van den Hombergh. Tijdens het muziekspektakel zullen verder twee danseressen optreden, Marloes Duijkers en Anna Shekiladze. Voorafgaand aan Caldenbroich Music Night zal het jeugdorkest, de Bende van Jozuf, onder leiding van Mannie Beckers optreden.

Tweejaarlijks

Caldenbroich Music Night is een tweejaarlijkse show in Grubbenvorst. De afgelopen editie was eind 2019, vlak voor corona. Arno Engels, voorzitter en hoornist van de harmonie, heeft er weer veel zin in. “Hier kijken we met z’n allen van St. Joseph, jong en oud, naar uit: samen een fantastische show geven met een uitgebreid repertoire, professioneel licht, geluid, combo én zang. En het is natuurlijk super om voor een volle concertzaal te spelen!”