HALLO gaat bezorgproblemen aanpakken door uitbreiding meer afhaallocaties

Horst Sevenum America Broekhuizen Broekhuizenvorst Evertsoord Griendtsveen Grubbenvorst Hegelsom Kronenberg Lottum Meerlo Melderslo Meterik Swolgen Tienray Algemeen 23 juni 2023

Kempen Media, uitgever van weekblad HALLO Horst aan de Maas, gaat meer afhaalpunten toevoegen waar het blad gratis kan worden meegenomen. Het bedrijf kampt met een tekort aan bezorgers. Zo meldt het weekblad deze week.

Hoewel nog altijd wordt gestreefd naar volledige huis-aan-huis bezorging, hoopt de verspreider op deze manier inwoners van deze gemeenten toch de mogelijkheid te bieden het weekblad op papier te blijven lezen.

Pijnpunten

Garcon, verantwoordelijk voor de verspreiding van HALLO, is zich bewust van het feit dat er pijnpunten in de bezorging aanwezig zijn. Het probleem beperkt zich echter niet tot een specifieke regio, maar is een landelijk fenomeen. “Het is een uitdaging voor ons om HALLO overal te bezorgen vanwege het gebrek aan bezorgers in bepaalde gebieden. We begrijpen dat dit voor lezers frustrerend kan zijn en we doen ons uiterste best om dit probleem aan te pakken. Helaas zijn we gebonden aan de werkelijkheid", aldus het bedrijf tegenover HALLO.

Kempen Media is voornemens om de afhaallocaties uit te breiden en zoekt daarvoor potentiele locaties zich te melden.