Helmond Sport en Horstenaar Ron van den Bekerom uit elkaar

Horst Sport 22 mei 2024

Helmond Sport en Algemeen Manager Ron van den Bekerom uit Horst hebben in goed overleg besloten per 1 augustus aanstaande uit elkaar te gaan. Dit besluit is uitkomst van open en respectvolle gesprekken over de invulling van de functie van Algemeen Manager op korte én lange termijn.

Voorzitter Philippe van Esch over het vertrek van Van den Bekerom: "Helmond Sport heeft onder leiding van Ron flinke stappen vooruit gemaakt. De organisatie is gegroeid, zowel kwantitatief als kwalitatief. Het voetbalbedrijf is bij vlagen zeer intensief, maar Ron bleef altijd de rust zelve. Hij heeft middels zijn verbindende kwaliteiten, Helmond Sport relationeel uitstekend gepositioneerd. De club is Ron zeer erkentelijk voor alles wat hij voor ons heeft gedaan en ik wens hem van harte het allerbeste toe."

Nieuwe fundering

“Helmond Sport heeft mij begin 2023 het vertrouwen gegeven om, samen met Technisch Manager Jurgen Streppel, de fundering onder het nieuwe Helmond Sport te leggen", aldus Van den Bekerom. "Hierin hebben we belangrijke stappen gezet met het oog op de toekomst. Ik proef de waardering voor mijn werk, maar weet ook dat de club nu een nieuwe fase ingaat met de intrek in het nieuwe stadion. Zonder moeite zal ik mij tot aan de laatste seconde in blijven zetten voor deze mooie club. Na 1 augustus kijk ik terug op een periode waarin ik met betrokken en fijne mensen binnen en rondom de club heb mogen werken. Ik zal de club actief blijven volgen en ook zeker een bezoek komen brengen in het nieuwe stadion.”

Helmond Sport bedankt de Horstenaar voor zijn bijdrage aan de ontwikkeling van de club gedurende het afgelopen anderhalf jaar en wenst hem veel succes in zijn verdere carrière. Wat Van den Bekerom nu gaat doen is niet bekend. In het verleden werkte hij al op concultancybasis voor onder andere VVV en Fortuna Sittard.