Help Jos Elbers weer de weg op: crowdfunding voor nieuw busje

Horst Algemeen 24 augustus 2023

Jos Elbers uit Horst is verstandelijk en lichamelijk gehandicapt. Aangezien de gezondheid van Jos achteruit gaat, is beweging zoals zwemmen voor hem zeer noodzakelijk. Voor naar het zwembad te gaan heeft hij vervoer nodig, dus dat kon met zijn busje. Echter dat busje is nu stuk en Jos heeft geen geld voor een nieuwe. Vandaar dat er een Crowdfundingsactie is gestart voor een eigen bus voor Jos. 

Hulp

“Misschien ken je mij wel van vele filmpjes waaraan ik mee werk voor op social media, Truckrun, carnaval of de Boemboxband. Ik help graag mensen dus bijvoorbeeld ook nieuwe mensen die komen werken bij ons. Je hoeft niet bang te zijn hoor! Ik heb het nog nooit gevraagd... Nu heb ik hulp nodig’’, zegt Jos. 

Taxi

‘’Ik ben afhankelijk van mensen. Mijn gezondheid gaat achteruit en om die reden ga ik bijvoorbeeld 2x per week zwemmen. Ik hoor mensen al zeggen. Je kunt toch met de taxi? Maar dat werkt niet voor mij. De taxi is te vroeg of te laat, en dan loop ik mijn beweging mis. Ook als ik ineens moe word, moet ik direct naar bed. Als ik dan moet wachten op een taxi werkt dit niet.”

7.500

Om de kwaliteit van leven nog een beetje op peil te kunnen houden heeft Jos dus dringend een nieuwe bus nodig. “Het geld voor een nieuwe, of 2e hands bus heb ik niet, want ik ga een dagbesteding. Ik kan zelf 5000 euro bijleggen, maar dat is te weinig. Een nieuwe bus kost 12.500 euro. Wie kan mij helpen? Ik kom dus 7.500 euro tekort.” 

Doneren

Doneren voor Jos kan via https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=qo1jPxHZQgWdcholsucZqQ of bezoek de Facebookpagina 'Crowdfunding voor Jos Elbers'. Hoe fijn zou het zijn als Jos weer de weg op kan.

370536537_122112000044008184_2719347086604190401_n.jpg