Hockeyheren Horst verliest in laatste minuut van Maastricht

Horst Sport 9 oktober 2023

De vloek van Maastricht zet door. Met de verloren wedstrijden van vorig seizoen in het achterhoofd vertrok Hockeyheren 1 vol moed richting het zuiden.

Het eerste kwart startte Horst sterk. Er werden kansen gecreĆ«erd en er kwam vertrouwen. Maastricht stond met de rug tegen de muur, maar wist stand te houden. Het scorebord bleef onveranderd op een stand van 0-0 staan. In het tweede kwart waren de rollen omgedraaid, maar ook dit kwart bleef de stand gelijk.

In het derde kwart werd de druk opgevoerd aan beide kanten. Dit resulteerde in een doelpunt voor Maastricht. Echter, Horst had niet lang nodig om hierop te reageren. In de laatste momenten van het derde kwart sleepte Peet zonder te aarzelen de gelijkmaker binnen. Dit gaf beide teams extra motivatie voor het laatste kwart. De wedstrijd lag weer open en het bleef gelijkwaardig. In de slotminuten van de wedstrijd wisten de heren van Maastricht uit een strafcorner het winnende doelpunt te maken.

Een enorme domper voor de mannen van Horst die helaas de verkeerde kant opviel, maar wel een goede wedstrijd om op terug te kijken. De volgende wedstrijd speelt Horst op eigen terrein tegen Basko (Veldhoven).