Hockeyheren houden drie punten in Horst

Horst Sport 16 oktober 2023

Afgelopen zondag kwam Basko langs bij de hockeyheren van Horst. Na een voor velen lange avond feesten tijdens het oktoberfeest op zaterdag, begon Horst een beetje tam en slapjes aan de wedstrijd. Wel werden er nog een paar kansen gecreëerd, maar deze werden helaas niet benut. Het eerste kwart eindigden dan ook met 0-0.

Het tweede kwart was Horst nog steeds niet helemaal wakker en Basko maakte dan ook al snel een goal: 0-1. Maar de mannen van Horst gaven niet op en bleven vechten. Uiteindelijk wisten ze een strafcorner te veroorzaken, waaruit Max Smedts de gelijkmaker wist te scoren: 1-1.

Overhand

Na een goede bespreking in de rust was Horst weer klaar voor de strijd. Horst had dit kwart de overhand en ze wisten mooie kansen te creëren. Uiteindelijk kon Evert Janssen, na wat chaos in de cirkel, de 2-1 scoren. Horst kreeg hierdoor weer veel energie en ze gingen na een korte pauze weer scherp het vierde kwart in. Hier was Horst wederom de sterkere partij en ze wisten zo de 3-1 te maken. Basko kreeg op het einde nog een paar kansen, maar deze wisten ze niet te benutten het bleef dus 3-1. Waardoor de hockeyheren van Horst de 3 punten in Horst hielden.

Over twee weken staat de wedstrijd tegen Bemmel op de planning.