Limgroup-klein

Horster bedrijf geeft kijkje in keuken tijdens derde editie Limgroup Experience Days

Horst Zakelijk 9 mei 2023

Limgroup, veredelingsbedrijf van asperge- en aardbeienrassen uit Horst, organiseert deze week de derde editie van de Limgroup Experience Days. Dit evenement vindt plaats van woensdag 10 tot en met vrijdag 12 mei bij Limgroup op Veld-Oostenrijk 14 in Horst. 

Tijdens deze drie dagen krijgen bezoekers een unieke kans om de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van asperge- en aardbeirassen te ontdekken en een kijkje achter de schermen te krijgen.

Inspiratiedag

Woensdag 10 en donderdag 11 mei staan net als vorige edities in het teken van het ontvangen van klanten, om ze mee te nemen in de laatste ontwikkelingen op het gebied van asperge- en aardbeienrassen. Op vrijdag 12 mei organiseert Limgroup dit jaar een nieuwe Inspiratiedag, waarbij bedrijven uit de gehele keten zich tussen 11.00 en 17.00 uur presenteren in beursstands en demonstraties verzorgen voor bezoekers. Ook op deze dag worden geïnteresseerde bezoekers op de hoogte gebracht van de ontwikkelingen in het Limgroup-assortiment en worden er oogstdemonstraties georganiseerd. Deze Inspiratiedag is voor iedereen toegankelijk. Wel vraagt Limgroup geïnteresseerden om zich hiervoor aan te melden, dit kan ook op locatie op vrijdag 12 mei zelf.

"We zijn verheugd om geïnteresseerden te verwelkomen op deze Inspiratiedag," zegt John Schoeber, Marketing & Sales Manager bij Limgroup. "Het is belangrijk voor ons om het bedrijf aan het publiek te presenteren en zo een bijdrage te leveren aan de asperge- en aardbeienmarkt. Dit evenement biedt een uitstekende gelegenheid om ons assortiment te laten zien en de nieuwste ontwikkelingen te bespreken. We kijken ernaar uit om bezoekers te ontvangen, ons bedrijf te laten zien en ideeën uit te wisselen."