Horster hockeymannen verliezen in Sint-Oedenrode

Horst Sport 27 november 2023

De hockeymannen van Horst stonden zondag voor een uitdaging tegen Sint-Oedenrode, wetende dat ze een geduchte tegenstander tegenover zich hadden. Hadden de mannen hun zinnen gezet op een goede wedstrijd wetende dat de winsterstop hierna begon.

De wedstrijd ging van start en Sint-Oedenrode liet al snel zien waarom ze een team zijn met hoge uitslagen. Ze opende de score met een vroege goal, waardoor Horst gelijk op achterstand kwam.

Horst probeerde terug te vechten en beide teams waren gelijk aan elkaar waarbij beide teams kansen creƫerde maar Horst kwam niet tot een doelpunt terwijl Sint-Oedenrode dit wel deed doormiddel van hun specialiteit door 3 uit 3 strafcorners in de 1ste helft de kruising in te slepen. Dit was wel een enorme tegenvaller voor de Horster mannen die gebrand waren om ook eens de Horster kant te laten juichen wat resulteerde in meerdere doelpogingen voor beide teams en wat leidde tot de 5-0 voor Sint-Oedenrode.

Meer risico

In de rust werd het wedstrijdplan aangepast en was Horst van plan meer risico te nemen om nog een goede tweede helft op de mat te leggen. Door de aangepaste tactiek kreeg Horst nog meer kansen wat resulteerde in een goede strafcorner goal van Floris. Hierdoor kreeg Horst weer goede motivatie wat leidde tot twee snelle doelpunten achter elkaar van Floris en Max. Helaas voor Horst scoorde Sint-Oedenrode ook nog en werd de uitslag 8-3.

De Horster mannen kunnen terug kijken op een goede tweede helft en kunnen zich nu focussen op het aankomende zaalseizoen.