Horsterse start inzamelingsactie voor rolstoelbus schoonzus

Horst Algemeen 10 maart 2023

Rianne Seijkens uit Horst is gestart met een inzamelingsactie om voor haar schoonzus Jane Reacq een rolstoelbus te kunnen betalen. 
Vorig jaar veranderde het leven van Jane voorgoed, tijdens een BMX wedstrijd kwam ze ten val en brak ze verschillende rug- en nekwervels.

Verlamd

Van tweede en derde van Europa en vierde op de wereldkampioenschappen naar verlamd vanaf haar borst zonder enige hand- en triceps functie. Schoonzus Rianne wil graag helpen op GoFundMe-platform een actie opgezet voor een rolstoelbus. 

Rolstoelbus

Rianne: "Nadat ze een maand lang in het Belgische ziekenhuis lag (waar het ongeluk gebeurde) mocht ze eind september naar de Sint Maartenkliniek voor revalidatie. Inmiddels verblijft ze nog altijd in deze kliniek en is ze, samen met haar vriend, drukdoende met de zoektocht naar een geschikte woning, maar ook naar een rolstoelbus." 

Vrijheid

Een rolstoelbus kan Jane helpen een stukje vrijheid terug de krijgen. Rianne wil hier graag bij helpen en vraagt hulp via GoFundMe: "Als extra motivatie om te blijven knokken, maar ook om een bijdrage op te halen voor de aanschaf van alle hulpmiddelen die ze nodig gaat hebben in de toekomst, zijn we deze doneeractie gestart." 

Het streefbedrag is 45 000 euro. Een vrijwillige bijdrage zou enorm gewaard worden, want iedere euro telt! Bekijk hier de campagne: https://gf.me/v/c/pdd9/geef-jane-meer-vrijheid-terug