In Venlo gestolen Porsche al snel teruggevonden in Horst

Horst Algemeen 17 juni 2023

Een opvallende Porsche die zaterdag werd gestolen in Venlo, is dankzij een oproep van de politie (via sociale media) teruggevonden in Horst. De auto stond op een parkeerplaats aan de Stuksbeemden in Horst. De politie is op zoek naar getuigen die hebben gezien dat de wagen daar werd geparkeerd.

Alerte getuige

De gele Porsche werd zaterdag rond het middaguur gestolen in Venlo. Door de Politie werd via social media direct een foto van de auto gedeeld. Nog geen twee uur later zag een alerte getuige de opvallende auto op de Stuksbeemden in Horst staan. De getuige herkende het voertuig van het bericht op social media en belde direct de politie. Hierdoor kon de Porsche voor onderzoek worden veilig gesteld. 

Iets gezien?

De eigenaar heeft inmiddels het goede nieuws ontvangen dat zijn dierbare oldtimer is gevonden. De politie is op zoek naar mensen die deze auto en zijn inzittenden gezien hebben. Mensen die in bezit zijn van camerabeelden of iets gezien hebben bij of in het voertuig kunnen zich melden onder nummer 0900-8844. Ook vraagt de politie naar camera/dashcam beelden waarop de auto en/of inzittenden te zien zijn. Heb jij informatie? Bel dan 0900-8844 of 0800-7000 (anoniem).