Indrukwekkend en emotioneel eerbetoon aan Twannie

Hegelsom Algemeen Sport 4 december 2022

Met fakkels was er zondagmiddag op sportpark Wienus een indrukwekkend en emotioneel eerbetoon aan de overleden Twan Kluskens voorafgaand aan de wedstrijd tussen het eerste elftal van 'zijn' club uit Hegelsom en VV Helden.

Op zondag 27 november 2022 werden de leden van VV Hegelsom opgeschrikt door het plotselinge overlijden van de 56-jarige chefkok in de kantine van de plaatselijke voetbalclub. Hier had hij de keuken omgetoverd tot de in de hele regio gewaardeerde “Twannie’s Smulhoek”. Afgelopen vrijdag kon iedereen afscheid nemen van de gewaardeerde Hegelsommer. 

Domein

Twan begon in zijn jonge jaren als jeugdspeler bij VV Hegelsom, en was later jarenlang speler van de lagere elftallen en veteranen. Ook als jeugdleider zette hij zich in voor de club. Al in de loop van de jaren ’90 werd de kantine, en dan vooral de keuken, zijn domein. Bij de nieuwbouw van de kantine rond de eeuwwisseling kreeg de keuken een belangrijke plaats en mede hierdoor kon Twan zijn hobby naar hartenlust uitleven. Twan Kluskens is 55 jaar geworden.