Inspirerende bijeenkomst over AI

Inspirerende bijeenkomst over AI voor ondernemersclub O-twee

Horst Sevenum America Broekhuizen Broekhuizenvorst Evertsoord Griendtsveen Grubbenvorst Hegelsom Kronenberg Lottum Meerlo Melderslo Meterik Swolgen Tienray Zakelijk 23 maart 2024

Op 21 maart hebben de leden ondernemersclub O-twee een inspirerende bijeenkomst bijgewoond die volledig gewijd was aan kunstmatige intelligentie (AI) op de Brainport Industries Campus. Deze bijeenkomst bood een unieke gelegenheid om de impact van AI op de bedrijfsvoering te verkennen.

De AI-workshop bood de deelnemers een hands-on ervaring, waarbij ze zelf aan de slag gingen met AI. Van het verzamelen van trainingsdata tot het trainen van unieke AI-modellen en het ontdekken van praktische toepassingen, deze workshop bood een diepgaande kijk op de wereld van kunstmatige intelligentie.

Kunstmatige Intelligentie

Bij Brainport Industries Campus werden enkele fascinerende voorbeelden getoond van de rol van kunstmatige intelligentie in Operator Support Systemen (OSS). Van predictief onderhoud tot op maat gemaakte operatorondersteuning, AI speelt een cruciale rol in het verbeteren van operationele efficiƫntie, productiviteit en veiligheid in industriƫle omgevingen.