Jikke van Gerven wint de eerste Young Professional Award van Ondernemersprijs

Horst Sevenum America Broekhuizen Broekhuizenvorst Evertsoord Griendtsveen Grubbenvorst Hegelsom Kronenberg Lottum Meerlo Melderslo Meterik Swolgen Tienray Zakelijk 16 november 2023

De eerste Young Professional Award van de Ondernemersprijs Horst aan de Maas gaat dit jaar naar Jikke van Gerven uit Swolgen. Deze prijs voor jonge ondernemers in de gemeente werd donderdagavond in 't Gasthoês in Horst aan haar uitgereikt. 

Onderneming

‘’Een project- en eventmanager die zo veel mogelijk doet waar ze energie van krijgt. Hoe ze dat doet? Zich omringen met mensen die net zoveel passie hebben. Jonge ondernemers, ambitieuze mensen of personen met inspirerende verhalen. Met haar onderneming Driven by Jikke helpt ze mensen groeien, elk op hun eigen manier. Door het managen van een projecten, organiseren van een events, sparren over een creatieve concepten of door een platform te bieden met haar podcast’’, aldus de organisatie van de Ondernemersprijs. 

Naast Van Gerven waren ook Joeri Arts uit Horst en Sten Hoeijmakers uit Lottum genomineerd. Beide vielen helaas buiten de prijzen.