Personeel Jumbo Phicoop Horst

Jumbo Phicoop opent tweede winkel in Horst aan de Maas

Horst Advertorial 2 oktober 2023

Jumbo Phicoop Horst opent op 11 oktober om 09:00 de deuren van de nieuwe winkel aan de Kerkstraat in Horst. Het is de eerste Jumbo Phicoop in Horst-centrum. Inwoners van Horst en omgeving hebben hier straks keuze uit een gevarieerd en uitgebreid assortiment en zullen profiteren van de succesvolle Jumbo Phicoop formule: een unieke combinatie van een groot assortiment én de beste service én euro’s goedkoper.

Ondernemer Rob Geurts van Jumbo Phicoop is trots op de nieuwe winkel en kijkt ernaar uit om klanten te verwelkomen: “Het is mooi om samen met het vertrouwde winkelteam onze klanten uit Horst en omgeving kennis te laten maken met de formule van Jumbo Phicoop, waarbij het uitdragen van de 7 Zekerheden centraal staat. Deze 7 beloften, zoals ‘Vers is echt vers’ en ‘Service met een glimlach’, staan volledig in het teken van de klant. De winkel telt ruim 1400 vierkante meter vloeroppervlakte en men kan bij ons terecht voor een uitgebreid assortiment, waarin vers en lokaal een grote rol spelen. Een supermarkt met een regiofunctie, iets waar we trots op kunnen zijn.”

Aandacht voor vers en lokaal

Jumbo Phicoop Horst biedt een groot en gevarieerd assortiment en heeft een mooi aanbod van verse en lokale producten. In de verskeuken van de supermarkt worden bijvoorbeeld verse pizza’s om thuis af te bakken en belegde broodjes bereid en op het versplein kunnen klanten terecht voor een ruim aanbod dagverse producten. Denk hierbij aan groenten, fruit, (gegrilde) vleeswaren, brood en (buitenlandse) kazen. Onder het eigen label ‘HEEJ-lekker öet de regio’ verkoopt Jumbo Phicoop Boerderijzuivel van Mertens Zuivel, Hemelse Modder van de Veldweide, champignons van Agraricus, Beej-Benders maaltijden, blauw bessensap van Handje Gezond en ijs van Clevers.

Openingsactie

Alle klanten die voor een bedrag van 15 euro of meer boodschappen doen, ontvangen een gratis pakje stroopwafels. Klanten die voor een bedrag van 50 euro of meer boodschappen doen, ontvangen een boodschappenkrat gratis. Deze actie is geldig van 11 tot en met 14 oktober zolang de voorraad strekt.

Duurzame ontwikkelingen

In 2030 wil Jumbo Phicoop dat alle energie die voor haar winkels wordt gebruikt fossielvrij is en 100% duurzaam wordt opgewekt. Zo hebben alle koelingen die geplaatst worden dubbel glas en wordt de restwarmte die vrijkomt van de koelinstallatie gebruikt om de winkel te verwarmen. Daarnaast is de winkel in Horst gasloos.

Enthousiaste medewerkers

De nieuwe Jumbo Phicoop Horst is altijd op zoek naar uitbreiding van het team. Meer informatie over werken bij Jumbo Phicoop Horst is te vinden op www.jobs.jumbo.com.