Kapelconcert bij De Locht met Vocaal ensemble Air

Melderslo Zien & Doen 15 december 2023

Zondag 17 december verzorgt Vocaal ensemble Air het kapelconcert (kerstconcert) bij Openluchtmuseum de Locht in Melderslo. Vocaal ensemble Air bestaat uit acht vrouwen uit heel Limburg, begeleid door pianist Marcel Kuepers. Ze zingen een lichtklassiek repertoire met een knipoog naar close harmony muziek. 

Het geheel staat onder bezielende leiding van zangeres Ria Janssen.  

Kapelconcerten

Op zondagmiddag in alle rust genieten van mooie muziek. Dat kan de komende wintermaanden bij de Locht in Melderslo. De kapel in het museum vormt een mooi en kleinschalig podium voor een gevarieerd aanbod.

Het kapelconcert van Vocaal ensemble Air vindt plaats op zondag 17 december van 14:30 tot 16:30 uur. Toegangstickets zijn alleen online verkrijgbaar en bieden géén toegang tot het museum. Een kapelconcert kan zonder museumbezoek worden bijgewoond.

Kinderactiviteit

Op zondag 17 december kunnen kinderen ook hun eigen kerstbal versieren. Alle kinderen krijgen een doorzichtige kerstbal, die ze helemaal naar eigen invulling kunnen pimpen. Met glitters, sterretjes, zoek maar uit. Laat je fantasie de vrije loop. Kom je er niet uit of heb je hulp nodig? De ervaren vrijwilligers helpen je met alle plezier.