Kater voor hockeyheren van HCH

Horst Sport 18 maart 2024

De Horster hockeymannen kregen afgelopen zondag om zich te herstellen van het onnodige verlies van een week eerder. Het was duidelijk, dezelfde inzet en passie was gevraagd en dan zou het alleen fijn zijn als de kansen deze keer wel gepromoveerd werden tot doelpunten.

De wedstrijd begon met een mooie hoeveelheid publiek langs de lijn en rondom het clubgebouw in Horst. Alleen liep het niet helemaal bij HCH in het begin en daar wist Scoop direct van te profiteren, 0-1.

In het tweede kwart wist HCH zich op te richten en speelde het zeer goed. En was het ineens Scoop dat blij kon zijn dat het maar 1-1 was bij rust.

Vrolijk verder

Na rust ging Horst vrolijk verder en kwam het snel op 2-1. Scoop liet het hier uiteraard niet bij zitten en ging meer op de aanval spelen. Hiermee kregen ze meer de overhand in de wedstrijd, maar dat leverde enkel strafcorners op die de Horster verdediging keer op keer wist te pareren. Het was ook een fase waarin het helaas niet lukte om de 3-1 op het scorebord te zetten. Dit zorgde er uiteindelijk voor dat Scoop, twee minuten voor tijd, via een volledig verprutste corner alsnog op 2-2 kon te komen. Daar bleef het ook bij.

De kater voor Horst was groot, de drie punten waren heel dichtbij. Maar volgende week weer een nieuwe kans, dan gaan de hockeyheren op bezoek bij Venray.