maurice-bouten

Keeperstrainer Maurice Bouten keert terug bij Wittenhorst

Horst Kronenberg Sport 23 augustus 2022

Keeperstrainer Maurice Bouten keert na één seizoen weer terug bij Wittenhorst. De trainer uit Kronenberg vertrok vorig jaar bij de voetbalvereniging uit Horst om aan de slag te gaan bij eerste klasser ZSV Zeilberg.

De Technische Commissie van Wittenhorst was naarstig op zoek naar een trainer voor de onder- en middenbouw. Dit omdat keeperstrainer Hessel Verhoeven eind vorig seizoen heeft aangegeven voor aankomend seizoen een stap terug te moeten doen in verband zijn drukke schema, waaronder zijn werkzaamheden bij VVV-Venlo. Verhoeven blijft komend seizoen wel de keepers van de bovenbouw trainen, alsmede zijn input geven bij andere processen binnen de club. 

Challenge Arena 

‘’We hebben daarvoor enkele gesprekken gevoerd en tevens de input gevraagd van Maurice als oud-keeperstrainer van Wittenhorst en iemand die de regio goed kent. Maurice kwam daarop met de suggestie om onze onderbouw- en middenbouwkeepers onder te brengen in zijn 'Challenge Arena keepersopleiding', waarmee hij op de vrijdag actief is op ons sportpark. Daarop hebben wij als club geïnventariseerd of de vrijdag een mogelijkheid was voor onze keepers en dit bleek voor een zeer groot deel zo te zijn. Dus daarop hebben we besloten om de samenwerking aan te gaan’’, aldus Wittenhorst.